Algemeen

Visie

Ecomotion is een buitensportbedrijf dat sinds het jaar 2000 activiteiten organiseert voor bedrijf en particulier op elk gewenst niveau. Met een grote voorliefde voor bewegen en ‘de natuur’ is Ecomotion ontstaan. De naam Ecomotion staat dan ook voor bewegen in de natuur en de activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats in de open lucht. Bij ons vind je alleen activiteiten die zijn gebaseerd op spierkracht.

Onze visie is: Bewegen is (over-)leven, natuur genieten is een pré, natuur beschermen in een plicht.

Natuurbeleid

De thuisbasis van Ecomotion is gelegen aan de rand van het natuurgebied ’t Roegwold, in het lintdorp Kolham. Een karakteristieke Groningse omgeving met een verrassende natuur. Het gebied wordt beheerd door Staatbosbeheer in samenwewerking met lokale boeren. Ecomotion maakt onder meer gebruik van de locale natuur en werkt samen met Staatbosbeheer en de Vereniging Dorpsbelangen Kolham om het gebied schoon te houden en te controleren. Wij dragen de natuur een warm hart toe en zijn er erg zuinig op!

Verzekeringen

Wij raden u aan een reis- annuleringskostenverzekering en/of een ongevallenverzekering af te sluiten die aansluit op de bijzondere risico’s die bepaalde activiteiten met zich meebrengen.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Op verzoek worden deze u kosteloos toegezonden. U kunt ze ook downloaden door op onderstaande link te klikken.

Algemene voorwaarden downloaden